Graphic Designer and Illustrator
IMG_9640.jpg

Marie Willumsen Blog

Denne blog er om mit job som grafisk designer og illustrator, mine projekter, min familie og masser af indretning primært inden for børneværelser. Velkommen til!

Mit kontor

Mit kontor ligger i Eskildsgade på Vesterbro. Det er et lille kælderkontor som ligger midt i den del af Vesterbro hvor den "pæne" og den "hårde" ende mødes. De mennesker der går forbi mit vindue er derfor både barselsfædre/mødre, stil-ikoniske kvinder på høje hæle på vej i Kødbyen og en skøn vifte af junkier, psykisk syge og prostituerede. Det er mildest talt en regnbue af mennesker jeg ser hver dag.
Der er sat gitter op for mit vindue i døren og jeg har vænnet mig til ALTID at låse døren når jeg kommer ind, men ikke desto mindre ELSKER jeg at være her. Dette er mit 3. kontor siden min studietid og det består af en indgang, et vindue, et lille rum og en dør jeg kan lukke af til resten af kontor fællesskabet. Mere behøver jeg ikke, og det minder mig om at have sit eget værelse da jeg var teenager. Her er kun ting, billeder og nips jeg holder af, og elsker at kigge på.

Min dør og mit panda logo

Min dør og mit panda logo

Jeg deler køkken og toilet med de dejligste damer i byen. Nemlig børnetøjsdesignerne BangBang Cph. (Hvis du ikke kender dem anbefaler jeg på det stærkeste at du tjekker dem ud. De laver det sejeste børnetøj.) Vi har også en lille forhave/terrasse ude i gården som er skøn at sidde ved og spise frokost når solen skinner.

Jeg har fået skåret og designet 2 stk borde til kontoret. Det sparer plads og ser mega pænt ud. Begge borde er lavet af OSB genbrugstræ. De er lavet af Fribo & Samsøe som jeg altid bruger når jeg skal have lavet noget snedker arbejde. (De byggede også Karl Maltes hems, vores skrivebord i køkkenet, vores pladereol, o.m.a. Allesammen projekter jeg nok skal skrive noget mere om her på bloggen). Det ene bord er et skrivebord hvor jeg bruger det meste af min tid ved computeren. Det andet er et pakke/krea bord som er højere, hvor jeg kan pakke plakater og lave collager. Det fungerer også som opbevaring for mit arkivskab, mine plakatrør, mine rammer, og alt muligt andet. (Overvejer at sy et gardin så tingene kan blive gemt lidt væk, men kan også godt lide at man hurtigt kan komme til tingene.)

Bordet og skamlen er bygget af  Fribo & Samsøe  i OSB træ. Spanden er en Vipp og lampen er en Tolomeo fra  Paustian

Bordet og skamlen er bygget af Fribo & Samsøe i OSB træ. Spanden er en Vipp og lampen er en Tolomeo fra Paustian

Det høje pakke/krea bord med plads til arkivskab og masser af rammer og plakatrør neden under. Lamperne er fra Muuto.

Det høje pakke/krea bord med plads til arkivskab og masser af rammer og plakatrør neden under. Lamperne er fra Muuto.

Under januar udsalget fandt jeg en String reol som jeg har placeret bag døren. Den passer perfekt til det lille rum i dét den ikke er for dyb og den er placeret helt op af væggen. Den er luftig i sit udtryk og er derfor en god kontrast til de lidt tungere træ borde. 
Der er også blevet plads til en lille String reol over pakke bordet.

Hver kvm er udnyttet og selvom jeg var meget i tvivl om hvor vidt jeg skulle tage min lille Børge Mogensen sofa med fra mit sidste (lidt større) kontorfælleskab, endte det alligevel med at den kom med. Den er genial til når her er gæster til møder eller besøg. Man sidder super godt i den og den fylder ikke alverden. Den bliver selvfølgelig også brugt til at tage en morfar i en gang i mellem. Jeg har siden min studietid været stor fan af powernaps midt på dagen. Jeg synes det hjælper på ens arbejdsproces og jeg forstår helt ærligt ikke hvorfor ALLE arbejdspladser ikke har en sofa til deres ansatte? Jeg får udrettet en del mere når jeg får en lille lur i ny og næ i hvert fald :)

Sofa af Børge Mogensen, bord lavet af Fribo & Samsøe, puder fra  BangBang CPH , pose fra  Tellkiddo , billeder på væggen af mig.

Sofa af Børge Mogensen, bord lavet af Fribo & Samsøe, puder fra BangBang CPH, pose fra Tellkiddo, billeder på væggen af mig.

Mit lille bord foran sofaen er også lavet af Fribo & Samsøe og er en skammel som også kan bruges til bord med et hul i den ene side så der er plads til opbevaring. De er tegnet af mig og jeg fik i sin tid lavet 3 stk som jeg brugte på en messe i forbindelse med udstilling af mine plakater. Lige nu står de to andre på min mands kontor og hjemme hos os selv. De er super smarte. Igen bygget i OSB. (Skal nok snart slappe lidt af med det OSB træ.)

Det sidste jeg vil fremhæve er min opslagstavle. Alle krea kontorer skal have en opslagstavle! Denne har jeg selv lavet af en blød plade fra Silvan samt noget kraftigt hvidt stof. Jeg udskifter jævnligt indholdet ud på den. Og den afspejler meget godt hvilke projekter jeg i øjeblikket er i gang med. En stor dejlig inspirationstavle.

Tak fordi i kiggede med på mit lille kontor. Her til sidst er der lidt detaljer billeder.